Tekniset eristeet maailmalla

Tutustu teknisten eristeiden maailmanlaajuiseen tarjontaamme. Oheisesta linkistä pääset kansainväliselle sivustollemme. Kaikki tuotteet ja ratkaisut ovat luonnollisesti saatavilla myös Suomessa. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli haluat lisätietoa tuotteista tai niiden saatavuudesta.


Tuotteisiin liittyvää:

Tekniset eristeet talotekniikkaan ja teollisuuteen

ISOTEC -eristeet tarjoavat toimivat ratkaisut kaikkiin talotekniikan ja eri teollisuudenalojen eristystarpeisiin. Tuotteissamme yhdistyy mineraalivillojen parhaat ominaisuudet, kuten erinomainen lämmöneristävyys, tehokkaat palosuojausominaisuudet, ainutlaatuinen keveys ja huippuluokan äänitekniset ominaisuudet. ISOTEC -eristeet soveltuvat talotekniikassa ja teollisuudessa mm. putkistojen, säiliöiden ja ilmastointikanavien lämmön- ja kondenssieristämiseen, äänenvaimennukseen sekä palosuojaukseen.

ISOVER tarjoaa ratkaisun kaikkiin talotekniikan eristys­tarpeisiin energia­tehokkaasti ja turvallisesti. Tuotteissamme on huomioitu käyttö­kohteittain voimassaolevat kansalliset, kuin myös uudet eurooppalaiset standardit ja vaatimukset. Näin voimme tarjota aina varmasti hyväksytyt ja sertifioidut eristeratkaisut kohteeseen. 

Laiva- ja telakkateollisuuden tuotteissa yhdistyy ennenkaikkea turvallisuus ja huippuluokan ominaisuudet. Kaikki Marine-tuotteemme ovat luokituslaitosten hyväk­symiä ja suunniteltu erityisesti meren­kulun vaativiin olosuhteisiin.

Oikeantyyppisellä eristevalinnalla voidaan vaikuttaa merkittävästi teollisuuslaitoksen putkistojen ja laitteiden energiankulu­tukseen ja sitä kautta koko laitoksen käyttö­kustannuksiin. ISOTEC -eristeet tarjoavat kattavan tuotevalikoiman matala- ja korkealämpötilaeristyksiin eri teollisuuden aloille.

Mineraalivillasta valmistetut tekniset eristeet taipuvat mitä monimuotoisimpien laitteiden ja elementtien eristämiseen. Helposti muokkautuvat tuotteet mahdol­listavat räätälöidyt ratkaisut laitteeseenne, yksilöllisesti mittojen mukaan leikattuna.