Koulutus
Saint-Gobain Akatemia
Tapahtumat
1 min

Asiantuntijawebinaari: "Väärin sammutettu!" - uusi Gyproc & ISOVER Palosertifikaatti | 20.9.2023 klo 9.30 – n. 10.15

Asiantuntijawebinaari keskiviikkona 20.9.2023 klo 9.30 – n. 10.15

 

"Väärin sammutettu!" - uusi Gyproc & ISOVER Palosertifikaatti

 

”Väärin sammutettu!” sanoi palomestari, kun vapaapalokunnan yksikkö oli ehtinyt ennen ammattipalokuntaa paikalle. Aktiivisessa palontorjunnassa nopeus on valttia, mutta passiivisessa palontorjunnassa sertifioidut paloratkaisut antavat turvaa.


Ensimmäistä kertaa historiassa toisiaan täydentävät Gyproc & Isover -ratkaisut on tuotu yhteen palosertifikaattiin. Webinaarissa käymme läpi uuden sertifikaatin taustoja, paloturvallisuuden käsitteistöä ja sertifikaatin sisältöä paloluokitelluista välipohjista seiniin ja yläpohjiin. Palosertifikaatin rinnalle on myös laadittu palotekninen suunnitteluohje, jossa esitetään tarkempia yksityiskohtia.


Tilaisuus on tarkoitettu rakenne- ja arkkitehtisuunnittelijoille, rakennusliikkeiden ja talotehtaiden edustajille (suunnitteluohjaus), rakennusvalvojille ja muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. Kutsun voi välittää eteenpäin.

 

Lisätietoja antaa suunnittelijapalvelun myyntipäällikkö Mikael Nyholm,

puh. 040 536 1581.

 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 18.9. mennessä tästä linkistä.

Lähetämme ilmoittautuneiden sähköpostiin webinaarilinkin ja yksityiskohtaiset osallistumisohjeet tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tilaisuus on maksuton.

 

 

Tervetuloa langoille!