Lämpö löytyy pintaa syvemmältä.
Mä olen duunari, ja ylpeä siitä mitä mä teen. Onhan työ toki kovaa, ja päivät joskus tosi raskaita, mutta silti tuntuu, että teen juuri sitä mitä mun pitääkin tehdä. Tässä ollaan paljosta vastuussa. Toisten työpaikoista, missä pitää viihtyä, tai sitten kodeista, joissa on hyvä elää. Jatkuvasti kuormittava työ vaatii paljon ja toisaalta se on myös karaissut musta tällaisen duunarin perikuvan. Kovan ja joidenkin mielestä kylmän. Mutta itelle se on vain pintaa. Eräänlainen työrooli, jota vedän ihan mielelläni. Himassa esiin tulee taas se toinen puoli. Monelle tuleekin yllätyksenä, kun kerron käyväni viulutunneilla. Kummasti saa kaali lepoa, kun raskaan päivän päätteeksi pääsee korkkaamaan viulukotelon. Vaikka raskasta se vinguttaminenkin välillä on – ainakin perheelle.
 
Lämpö löytyy pintaa syvemmältä.
Tuntuu, että teen juuri sitä mitä mun pitääkin tehdä.MARKUN TARINA

Markku, Vantaa

”Vaikka duuni on iso osa elämää, se ei saa olla kaikki kaikessa. Siks parhaat projektit syntyy rakennuspalikoilla mun 5-vee pojantyttären kanssa.”

MARIN TARINA

Mari, Savonlinna

”Mulla on musta vyö judossa. Kovin saavutus itelle on kuiteskin se, että on päässy opettamaan lajia muksuille. Siitä saa parhaat kicksit."