Lämpö löytyy pintaa syvemmältä

Jos sitä jää vain tuijottamaan asioita pintapuolisesti, jää moni asia huomaamatta. Sillä pinta on vain pintaa. Elämän karaisemaa, kokemusten kovettamaa. Pintaa, jonka alle kätkeytyy kokonainen maailma. Sillä tärkeintähän on aina se, mitä löytyy pintaa syvemmältä. Koska siellä lämpökin on. Pinnan alla.

MARKUN TARINA

Markku, Vantaa

”Vaikka duuni on iso osa elämää, se ei saa olla kaikki kaikessa. Siks parhaat projektit syntyy rakennuspalikoilla mun 5-vee pojantyttären kanssa.”

MARIN TARINA

Mari, Savonlinna

”Mulla on musta vyö judossa. Kovin saavutus itelle on kuiteskin se, että on päässy opettamaan lajia muksuille. Siitä saa parhaat kicksit."

JARIN TARINA

Jari, Kokkola

"Monet luulee, että vitsailen, kun kerron treenaavani viulunsoittoa ihan tosissaan. En tiedä. Ehkei se sitten äkkiseltään sovi meikäläisen olemukseen.”

Lämpö löytyy pintaa syvemmältä – ISOVER nostaa esiin rakennusalan tekijät

Haluamme antaa tilaa ja kunnioitusta rakennusalan ammattilaisille. Kampanjan keskiössä ovat raksalla uurastajat, siis te raksaäijät ja raksamuijat. Te olette kovaa porukkaa. Kovapintaisia. Työtä vieroksumattomia. Aikaansaavia. Käsistänne syntyy kauniita ja kestäviä koteja sekä rakennuksia, joissa lasten on hyvä kasvaa ja perheiden rakentaa tulevaisuuttaan, ihmisten hyvä olla.

Hyvän tekeminen vaatii taitoa keskittyä olennaiseen. Panostamista asioihin, joilla on merkitystä. Sillä usein ne tärkeimmät asiat löytyvät pintaa syvemmältä.

Miksi ISOVER haluaa antaa kunniaa tekijöille?

Meille sydäntä lähellä on auttaa rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Olemme jo vuodesta 1941 tehneet työtä sen eteen, että suomalaisilla on turvallinen ja terveellinen elinympäristö. Me rakennusalan ammattilaiset tiedämme, miten haastavaa rakentaminen on suomalaisissa olosuhteissa. ISOVER haluaa panostaa asioihin, joilla on merkitystä. Koska ulkokuoret voivat olla mitä ovat, tärkeintä on aina se, mitä löytyy pintaa syvemmältä. Sillä se mitä on sisällä, tuo lämpöä, kestävyyttä ja turvaa – kaikkea sitä mikä on tärkeää. Lämpö löytyy pintaa syvemmältä.