Markku_isover_0
Tässä iässä sitä on ehtinyt näkemään paljon – paljon hyvää, mutta myös paljon huonoa. Se, että olen päässyt tähän pisteeseen, on vaatinut ihan hemmetisti oppimista elämästä. Nuorempana keskityin aivan liikaa työn tekemiseen, koska halusin tarjota paremman elämän mun perheelle. Kunnianhimo sokaisi, enkä silloin osannut nähdä sitä, mihin mun oikeasti olisi pitänyt panostaa. Vaikka tarkoitus oli hyvä, lopulta menetin silti kaiken: vaimon, lapset ja kodin. Se oli raskas muistutus siitä, mikä elämässä on tärkeää. Mutta väitän, että menetys teki musta paremman miehen. Koska nyt, 50-vuotiaana, elämän karaisemana duunarina, tiedän, että tärkeintä ei ole suuret tulot, iso asunto, hieno auto ja pitkien työpäivien tekeminen. Vaan läsnäolo, korjatut välit läheisiin ja leikit mun 5-vuotiaan lapsenlapsen kanssa.
 
Lämpö löytyy pintaa syvemmältä.
Tässä iässä on nähnyt paljon hyvääMARIN TARINA

Mari, Savonlinna

”Mulla on musta vyö judossa. Kovin saavutus itelle on kuiteskin se, että on päässy opettamaan lajia muksuille. Siitä saa parhaat kicksit."

JARIN TARINA

Jari, Kokkola

"Monet luulee, että vitsailen, kun kerron treenaavani viulunsoittoa ihan tosissaan. En tiedä. Ehkei se sitten äkkiseltään sovi meikäläisen olemukseen.”