Tutustu uusiin tuotteisiimme

ISOVER lanseerasi täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman! Kehitystyössä laitoimme asentajien kokeman laadun keskiöön ja optimoimme käsiteltävyyden ja asennettavuuden. Matkan varrella emme hukanneet eristeen päätehtävää, joka on huippuunsa viritetty eristävyys. Erinomainen puristuvuus, palo- ja ääniominaisuudet sekä pieni hiilijalanjälki seuraavat mukana.

Suuri ominaisuuksien taisto

ISOVER PREMIUM 33 on eriste, jonka ominaisuudet hakevat vertaistaan. Tämä uutuus ei kutise, pölise, on nopea asentaa ja eristää lämpöä 9% aiempaa enemmän.

Mutta mikä näistä ominaisuuksista on se galaksimme ylivoimaisin? Katso videot eri ominaisuuksista alta!

1. NOPEA ASENTAA

Mikään ei kismitä kuin lerpun eristeen taiturointi seinille. Jämäkkä rakenne säästää asentajien aikaa ja hermoja – siksi ylivoimainen ominaisuus.

2. EI PÖLISE

Köh. Kyllähän se nyt vaan on niin, ettei eriste saa pölistä. Vai miten asennushommat sujuvat pölypilven keskellä toikkaroidessa.

3. EI KUTITA

Enää ei eristeen asentaminen raavituta pätkääkään. Anna äänesi, jos arvostat kutinattomia työpuhteita. Älä raavi.

4. PAREMPI LÄMMÖNERISTYS

9 % aiempaa parempi lämmöneristävyys on ominaisuus kaikkien vilukissojen mukavuudenhaluisten ja muutenkin fiksujen mieleen.

Tässä me olemme!
Uudet ISOVERin kevyet rakennuseristeet esittäytyvät:

ISOVER PREMIUM 33

"Asentajan valinta. 9 % parempi lämmöneristävyys."

ISOVER PREMIUM 33 tuotteen on kehitetty ammattilaisten tarpeisiin huomioiden tuotteen käsiteltävyys, jämäkkyys asennettaessa, pölyävyys, leikattavuus ja asennusnopeus.

Tutustu PREMIUM 33 -eristeeseen!

ISOVER EXTREME 31

"Kun halutaan parasta!"

ISOVER EXTREME 31 on lämmöneristysominaisuuksiltaan markkinoiden paras kaikista kevyistä villaeristeistä. Tuotteen lämmöneristävyys on jopa 16 % parempi markkinoilla yleisesti käytössä oleviin 36-luokan villaeristeisiin verrattuna.

Tutustu EXTREME 31 -eristeeseen!

ISOVER ACOUSTIC

"Pölinät pois"

ISOVER ACOUSTIC on eristevillalevy, joka on kehitetty väliseininärakenteiden ääneneristeeksi. Eristeen optimoitu paino/tiheyssuhde tekee siitä erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon väliseinien ääneneristeeksi.

Tutustu ACOUSTIC -eristeeseen!