Asennuspuikko TH

Asennuspuikko TH ja THR tiilisiteiden asennukseen.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

Asennuspuikko TH ja THR on tarkoitettu Tiiliside TH ja THR asentamista varten. Asennuspuikolla lukitaan tiiliside asennusreikään ja käännetään tiiliside tiilimuurauksen vaakasaumaan. Asennuspuikko TH:ta on saatavana kahta pituutta, 370 mm ja 470 mm. Ja asennuspuikko THR :ää on saatavilla paksuudet 4mm ja 5 mm.

Käyttö

Asennuspuikko TH:n avulla lukitaan Tiiliside TH rakennuksen runkoon ja käännetään Tiiliside tiilimuurauksen vaakasaumaan.<br><br><br>Asennuspuikko THR:n avulla lukitaan Tiiliside TH rakennuksen runkoon.

Asennusohjeet

Työnnä Tiiliside TH asennusreikään. Aseta Asennuspuikko TH Tiilisde TH:n päälle niin että tiiliside menee Asennuspuikossa olevaan reikään sisälle. Lukitse tiiliside lyömällä Asennuspuikon päähän vasaralla. Kiila-ankkuri liukuu alaspäin ja lukitsee tiilisiteen asennusreikään. Muurauksen edetessä taivuta Tiiliside TH muurauksen vaakasaumaan Asennuspuikko TH:n avulla.<br><br><br>Työnnä Tiiliside THR asennusreikään. Aseta Asennuspuikko THR:n asennusura Tiilisde THR:n päälle niin että Asennuspuikko on n. 30 asteen kulmassa Tiilisiteeseen nähden. Lukitse tiiliside lyömällä Asennuspuikon THR päähän vasaralla. Kiila-ankkuri liukuu alaspäin ja lukitsee tiilisiteen asennusreikään.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero paksuus (mm) Saatavuus
Tuotenumero71203 paksuus (mm)250 SaatavuusA
Tuotenumero71204 paksuus (mm)250 SaatavuusA

Tekniset tiedot

Yleistä
Avainlippu

Dokumentit

Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_asennuspuikko_th.pdf