ISOVER AluLiner

ISOVER AluLiner (entinen REK-31) on palamaton alumiinipinnoitteinen eristelevy, jolla on tehokas eristyskyky. Tuote soveltuu erinomaisesti sisäpuoliseen lisäeristämiseen korjauskohteissa sekä uudisrakentamiseen, kun rakenteilta vaaditaan mahdollisimman hyvää lämmöneristävyyttä, kuten passiivitaloissa.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

SOVER AluLiner -eristettä käytetään uudis- ja korjausrakentamisessa seinissä ja yläpohjissa rakenteen sisäpinnassa yhdistettynä lämmöneristeenä ja höyrynsulkuna. Se sopii käytettäväksi myös tiloissa, missä eristeen pinta halutaan jättää näkyviin ja heijastamaan valoa, esim. hevosmaneesit. AluLiner-levyä kätetään myös kohteissa missä sisäilman kosteus on erittäin korkea, kuten autopesulat ja uimahallit.

Asennusohjeet

ISOVER AluLiner kiinnitetään naulauslevyjen tai tuuletusrimojen avulla. Ponttauksen ansiosta levyt kiinnittyvät tiiviisti toisiinsa. Rakenteen tiiviys tulee varmistaa teippaamalla saumat alumiiniteipillä. Eriste on asennettava kuivissa olosuhteissa ja asennuksessa on noudatettava suunnittelijan ohjeita. Kun AluLiner asennetaan vanhaan rakenteeseen, on huolehdittava siitä, että mahdolliset vanhat höyrynsulut ym. tiiviit materiaalit poistetaan rakenteesta ennen AluLiner-levyn asentamista.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi paksuus (mm) Saatavuus
pituus (mm)2600 leveys (mm)1200 GTIN-koodi6416923270033 paksuus (mm)25 SaatavuusA
pituus (mm)2600 leveys (mm)1200 GTIN-koodi6416923270071 paksuus (mm)45 SaatavuusA

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.031 W/m.K
200
A2-s1,d0
Verkkovahvistettu alumiinilaminaatti
Suoritusteho
1
Yleistä
CE, M1, EPD, Avainlippu

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
dop_fi_isover_aluliner_16.1.2017.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_aluliner.pdf