ISOVER Asennusliima XL

ISOVER Asennusliima XL, on tarkoitettu ISOVER Garage tuotteen asennusaikaiseen kiinnittämiseen ennen mekaanista kiinnitystä. Järjestelmään kuuluu ISOVER Asennusliima XL säiliö, ISOVER Liimapistoolin letku XL ja ISOVER Liimapistooli XL.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Asennusliima XL, on tarkoitettu ISOVER Garage tuotteen asennusaikaiseen kiinnittämiseen ennen mekaanista kiinnitystä. Järjestelmään kuuluu ISOVER Asennusliima XL säiliö, ISOVER Liimapistoolin letku XL ja ISOVER Liimapistooli XL.ISOVER Asennusliima XL. on paineistettu metallisäiliö joka sisältää 13.6 kg liimaa. Liimamäärä riittää yhteen kerrokseen levitettynä n: 160 m² alalle. Jos halutaan erittäin pitävä lopputulos, on liima levitettävä kummallekin pinnalle - tällöin riittävyys on noin 80 m2.

Käyttö

ISOVER Liimapistooli XL kytketään liimasäiliöön käyttämällä ISOVER Liimapistoolin letku XL tuotetta. Letkun pituus 2.0 m. Kun kaikki komponentit ovat kytketty toisiinsa, aukaistaan säiliön hana ja liimaa levitetään tasaisesti halutulle pinnalle. Liima on hyvä levittää saman suuntaisilla liikkeillä niin, että liimaraidat limittyvä puoliksi päällekkäin.Älä levitä suuremmalle alueelle kuin mihin 30min aikana ehdit asettamaan tuotteen. Tuotetta on hyvä painaa tasaisesti kiinni liimattavaan pintaan käyttämällä avuksi lautaa tai esim. isoa muurauslastaa. Varo kuitenkin rikkomasta ISOVER Garage tuotteen pintaa painamisen aikana. Liimauksen jälkeen sulje säiliön hana. Liima säilyy käyttökelpoisen noin 2 kuukautta ensimmäisestä käytöstä, jos pistooli ja letku säilytetään kytkettynä säiliöön.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero Saatavuus
Tuotenumero70019 SaatavuusC

Dokumentit

Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_asennusliima_xl.pdf