ISOVER Facade sealant

ISOVER Facade Sealant on elastinen, erinomaisen tarttuvuuden ja säänkesto-ominaisuudet omaava musta saumamassa.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Facade Sealant on Facade tuulensuojajärjestelmän kanssa käytettäväksi kehitetty mustan värinen saumamassa. Se omaa erinomaisen tarttuvuuden, loistavat säänkesto-ominaisuudet ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa olosuhteissa. Facade Sealant myydään 310 millilitran kokoisissa tuubeissa ja yhdellä tuubilla saadaan tiivistettyä noin 10 jm saumaa.

Käyttö

ISOVER Facade -tuulensuojapinnoitettujen lämmöneristelevyjen saumaus vaativissa olosuhteissa. Käytetään ainoastaan ulkona tai tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto.

Asennusohjeet

Voidaan käyttää alimmillaan -10 °C ja enintään +30 °C asteen lämpötilassa. Ei tartu kuuraiselle/ jäätyneelle pinnalle. Voidaan levittää kosteissa olosuhteissa ja märälle pinnalle, mikäli alustan lämpötila on vähintään +5 °C. Levitetään puhtaille pinnoille ja tasaiselle alustalle. Levitetään huolellisesti tuulensuojalevyjen saumaan puristimella ja paketin mukana tulevalla Facade Sealant -suuttimella. Massaa tulee mennä levyjen syrjäpintojen väliin muutaman millin syvyydeltä ja pintaan tulee muodostua n. 15–20 mm leveä ohut, mutta yhtenäinen tiivistenauha. Yhdellä tuubilla saadaan tiivistettyä n. 10 jm saumaa.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
30
NPD

Dokumentit

Valitse kaikki
Käyttöturvallisuustiedote (KTT)
3 datasheets related with the product
3 datasheets related with the product
KTT_Isover_Facade_Sealant_-_FI.pdf
MSDS_Isover_Facade_Sealant_-_EUG.pdf
MSDS_Isover_Facade_Sealant_-_FIS.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_facade_sealant.pdf