ISOVER Vario® Xtra XL

ISOVER Vario® Xtra XL -höyrynsulkukalvo on aivan uudenlainen höyrynsulkutuote, joka on suunniteltu teollisesti valmistettavien puuelementtien höyrynsulkukalvoksi.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Vario® Xtra XL on älykäs höyrynsulkukalvo. Normaalin höyrysulkutoiminnan lisäksi Vario® Xtra XL -kalvo on nähtävä ennen muuta rakenteiden kuivumiskykyä parantavana tekijänä poikkeuksellisen kastumisen jälkeen. ISOVER Vario® Xtra XL on valmistettu kuitungasvahvistetusta polyamidikalvosta. Vario® Xtra XL -höyrynsulku asennetaan kuten perinteinen höyrynsulku ja saumakohdat tiivistetään Vario® tuoteperheeseen kuuluvilla teipeillä. 3,2m:n tuoteleveyden ansiosta Xtra XL soveltuu ennen kaikkea teollisten puuelementtien valmistukseen.

Asennusohjeet

ISOVER Vario® Xtra XL -höyrynsulku asennetaan niin, että kalvon ruutukuvioitu pinta jää saumattavalle/asennettavalle puolelle. Saumakohdat limitetään vähintään 100mm ja tiivistetään ISOVER Vario® tuoteperheeseen kuuluvilla saumausteipeillä. Vario® Xtra XL kalvo toimitetaan ns. jumborullissa. Kalvo on kääritty yhtenä leveytenä rullalle, joten kalvo on käyttövalmis heti rullasta ulos kelattaessa. Kalvo levitetään tasaisesti elementin päälle ja tarkistetaan limitykset ja ylitykset niin, että kalvo tulee tasaisesti elementi yli joka puolelta. Kalvo kiinnitetään elementtiin normaalisti hakasilla. Elementtirakentamisessa hakasten määrää kannattaa rajoittaa, jotta kalvoon ei tehdä turhia reikiä. Kalvo kiinnittyy lopullisesti elementtiin joko kipsilevyn ruuvauksella tai mahdollisella lisäkoolauksella.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero Saatavuus
Tuotenumero71655 SaatavuusA

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
E
Yleistä
CE, M1

Dokumentit

Valitse kaikki
M1-Classification
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
M1-Classification
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_varior_xtra_xl.pdf