Asennuspuikko TH

Asennuspuikko TH ja THR tiilisiteiden asennukseen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

Asennuspuikko TH:n avulla lukitaan Tiiliside TH rakennuksen runkoon ja käännetään Tiiliside tiilimuurauksen vaakasaumaan.<br><br><br>Asennuspuikko THR:n avulla lukitaan Tiiliside TH rakennuksen runkoon.

Tuotekuvaus

Asennuspuikko TH ja THR on tarkoitettu Tiiliside TH ja THR asentamista varten. Asennuspuikolla lukitaan tiiliside asennusreikään ja käännetään tiiliside tiilimuurauksen vaakasaumaan. Asennuspuikko TH:ta on saatavana kahta pituutta, 370 mm ja 470 mm. Ja asennuspuikko THR :ää on saatavilla paksuudet 4mm ja 5 mm.

Asennusohjeet

Työnnä Tiiliside TH asennusreikään. Aseta Asennuspuikko TH Tiilisde TH:n päälle niin että tiiliside menee Asennuspuikossa olevaan reikään sisälle. Lukitse tiiliside lyömällä Asennuspuikon päähän vasaralla. Kiila-ankkuri liukuu alaspäin ja lukitsee tiilisiteen asennusreikään. Muurauksen edetessä taivuta Tiiliside TH muurauksen vaakasaumaan Asennuspuikko TH:n avulla.<br><br><br>Työnnä Tiiliside THR asennusreikään. Aseta Asennuspuikko THR:n asennusura Tiilisde THR:n päälle niin että Asennuspuikko on n. 30 asteen kulmassa Tiilisiteeseen nähden. Lukitse tiiliside lyömällä Asennuspuikon THR päähän vasaralla. Kiila-ankkuri liukuu alaspäin ja lukitsee tiilisiteen asennusreikään.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
paksuus (mm)
paksuus (mm)250
paksuus (mm)250

Dokumentit

PDS_FI_asennuspuikko_th.pdf