ISOVER Liimapistoolin letku XL

ISOVER Asennusliima XL, on tarkoitettu ISOVER Garage tuotteen asennusaikaiseen kiinnittämiseen ennen mekaanista kiinnitystä. Järjestelmään kuuluu ISOVER Asennusliima XL säiliö, ISOVER Liimapistoolin letku XL ja ISOVER Liimapistooli XL.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Liimapistooli XL kytketään liimasäiliöön käyttämällä ISOVER Liimapistoolin letku XL tuotetta. Letkun pituus 2.0 m. Kun kaikki komponentit ovat kytketty toisiinsa, aukaistaan säiliön hana ja liimaa levitetään tasaisesti halutulle pinnalle. Liima on hyvä levittää saman suuntaisilla liikkeillä niin, että liimaraidat limittyvä puoliksi päällekkäin.<br><br>Älä levitä suuremmalle alueelle kuin mihin 30min aikana ehdit asettamaan tuotteen. Tuotetta on hyvä painaa tasaisesti kiinni liimattavaan pintaan käyttämällä avuksi lautaa tai esim. isoa muurauslastaa. Varo kuitenkin rikkomasta ISOVER Garage tuotteen pintaa painamisen aikana. Liimauksen jälkeen sulje säiliön hana. Liima säilyy käyttökelpoisen noin 2 kuukautta ensimmäisestä käytöstä, jos pistooli ja letku säilytetään kytkettynä säiliöön.

Tuotekuvaus

ISOVER Liimapistoolin letku XL kuuluu Asennusliima XL järjestelmään.<br><br>ISOVER Asennusliima XL, on tarkoitettu ISOVER Garage tuotteen asennusaikaiseen kiinnittämiseen ennen mekaanista kiinnitystä. Järjestelmään kuuluu ISOVER Asennusliima XL säiliö, ISOVER Liimapistoolin letku XL ja ISOVER Liimapistooli XL.

Valikoimamme

Artikkelitiedot

Dokumentit

Product data sheet