ISOVER OL-LAM-50

ISOVER OL-LAM on uusi ratkaisu loivien kattojen pohja- ja välikerroksen eristelevyksi. OL-LAM-50 on kehitetty nopeuttamaan eristystyön suorittamista ja parantamaan kattorakenteen kuormituskestävyyttä. OL-LAM on kevyt käsitellä ja ergonominen asentaa.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER OL-LAM sopii erityisesti kohteisiin, joissa tarvitaan hyvää lämmöneristystä ja suurta kuormituskestävyyttä. Työnaikana eristelevyt on suojattava jatkuvilta raskailta kuormituksilta esim. kulkuteiden osalta. Eriste soveltuu betonilaattojen, kevytbetonilaattojen ja teräspoimulevyjen kannattamille loiville katoille. Teräspoimulevyn ja OL-LAM-30 tuotteen välissä käytetään ISOVER OL-TOP 30 mm tuotetta, jonka päälle asennetaan höyrynsulku. Tuotetta on käytettävä kuormituskestävyyden sallimissa rajoissa suunnittelijan ohjeiden mukaan. Vesikatteen alapuolisen eristekerroksena käytetään uritettua OL-TOP tuotetta.

Tuotekuvaus

ISOVER OL-LAM-50 on lamellivilloiksi leikattua mineraalivillaa, jolla paksujenkin loivien kattojen eristekerrokset voidaan tehdä yhdellä kerralla pintavillaan saakka valmiiksi. OL-LAM-50 eristekappaleiden koko on 250 mm x 1500 mm ja paksuus 380 mm. OL-LAM-50 on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. OL-LAM-50 on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. ISOVER OL-LAM-50 tuote täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Asennusohjeet

OL-LAM-50 suositellaan asennettavaksi siten, että ristikkäissaumat eivät sijoitu samalle kohdalle. Ensimmäinen tuote katkaistaan keskeltä ja eristeiden ladonta aloitetaan sillä. Tämän jälkeen voidaan jatkaa täysillä kappaleilla eteenpäin ja myös seuraava rivi aloitetaan täydellä kappaleella. Joka toinen uusi rivi aloitetaan katkaistulla tuotteella. Eriste on asennettava kuivissa olosuhteissa ja asennuksessa on noudatettava suunnittelijan ohjeita. Eriste tulee asentaa vain alueelle, joka voidaan vedeneristää saman päivän aikana. Jos käytetään mekaanista kiinnitystä on kiinnikkeiden määrän oltava 2 - 4 kpl/m2. OL-LAM-50 mitat ovat; leveys 250 mm, pituus 1500 mm ja paksuus 380 mm.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi paksuus (mm)
pituus (mm)1500 leveys (mm)250 GTIN-koodi6416923062638 paksuus (mm)350
pituus (mm)1500 leveys (mm)250 GTIN-koodi6416923061518 paksuus (mm)380

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.039 W/m.K
200
A2-s1,d0
Lasihuopa
Yleistä
Kyllä

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
DoP
DoP
Safety data sheet
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
Safety data sheet
Safety data sheet
Product data sheet
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
Product data sheet
Product data sheet