ISOVER Sauna

ISOVER Sauna on jäykkä alumiinipinnoitteinen palamaton mineraalivillaeristelevy, jolla on tehokas eristyskyky. Tuote on suunniteltu saunojen helppoon ja nopeaan lämmöneristämiseen.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Sauna eristyslevyä käytetään saunan seinissä ja katoissa sekä pesuhuoneen katoissa. Tuotteen alumiinipinta toimii tiiviinä höyryn- ja ilmansulkuna estäen kosteuden kulkeutumista rakenteisiin. Lisäksi ISOVER Sauna eristyslevyjen alumiinipinnoite heijastaa tehokkaasti lämpösäteilyä ja täten pienentää saunan lämmittämiseen tarvittavaa energiankulutusta ja lämmitysaikaa. ISOVER Sauna eristyslevyä voidaan käyttää sekä puu- että kivirunkoisissa seinärakenteissa. Tuote soveltuu sekä uudiskohteisiin että saneerattaviin rakenteisiin.

Asennusohjeet

ISOVER Sauna eristelevy kiinnitetään puurunkoiseen seinään tai kattoon koolauspuiden ja naulauslevyjen avulla. Kivirakenteiseen seinään levyt kiinnitetään ruuvaamalla. Levyjen saumat teipataan huolellisesti alumiiniteipillä, mikä varmistaa lopullisen rakenteen ilma- ja vesihöyryntiiviyden. Levyt voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuuntaisesti. Levyjen leikkaaminen tapahtuu helposti villa- tai mattoveitsellä.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi paksuus (mm) Saatavuus
pituus (mm)2100 leveys (mm)1200 GTIN-koodi6416923033867 paksuus (mm)25 SaatavuusA

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.031 W/m.K
A2-s1,d0
Verkkovahvistettu alumiinilaminaatti
Yleistä
CE, EPD, Avainlippu, Soveltuu Joutsenmerkittyyn rakennukseen

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
dop_en_isover_sauna.pdf
dop_fi_isover_sauna_16.1.2017.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_sauna.pdf