Lasivilla

ISOVER Sauna

ISOVER Sauna on jäykkä alumiinipinnoitteinen palamaton mineraalivillaeristelevy, jolla on tehokas eristyskyky. Tuote on suunniteltu saunojen helppoon ja nopeaan lämmöneristämiseen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Sauna eristyslevyä käytetään saunan seinissä ja katoissa sekä pesuhuoneen katoissa. Tuotteen alumiinipinta toimii tiiviinä höyryn- ja ilmansulkuna estäen kosteuden kulkeutumista rakenteisiin. Lisäksi ISOVER Sauna eristyslevyjen alumiinipinnoite heijastaa tehokkaasti lämpösäteilyä ja täten pienentää saunan lämmittämiseen tarvittavaa energiankulutusta ja lämmitysaikaa. ISOVER Sauna eristyslevyä voidaan käyttää sekä puu- että kivirunkoisissa seinärakenteissa. Tuote soveltuu sekä uudiskohteisiin että saneerattaviin rakenteisiin.

Yleistä tuotteesta

ISOVER AluLiner ja Sauna -levyllä saadaan aikaan tehokas eristys ja se soveltuu sekä korjaus- että uudisrakentamiseen. Alumiinipinta toimii höyrynsulkuna. ISOVER AluLiner ja Sauna asennetaan rakenteiden sisäpinnalle ja asentaminen tapahtuu samoin kuin RKL-tuotteilla. Saumat teipataan alumiiniteipillä tiiviyden varmistamiseksi. ISOVER AluLiner ja Sauna on pitkiltä sivuilta pontattu.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Name GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) paksuus (mm)
Name27005 GTIN-koodi6416923033867 pituus (mm)2100 leveys (mm)1200 paksuus (mm)25

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.031 W/m.K
200
A2-s1,d0
Verkkovahvistettu alumiinilaminaatti
Yleistä
Kyllä

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
DoP
Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
Product data sheet