ISOVER Sauna

ISOVER Sauna on jäykkä alumiinipinnoitteinen palamaton mineraalivillaeristelevy, jolla on tehokas eristyskyky. Tuote on suunniteltu saunojen helppoon ja nopeaan lämmöneristämiseen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Sauna eristyslevyä käytetään saunan seinissä ja katoissa sekä pesuhuoneen katoissa. Tuotteen alumiinipinta toimii tiiviinä höyryn- ja ilmansulkuna estäen kosteuden kulkeutumista rakenteisiin. Lisäksi ISOVER Sauna eristyslevyjen alumiinipinnoite heijastaa tehokkaasti lämpösäteilyä ja täten pienentää saunan lämmittämiseen tarvittavaa energiankulutusta ja lämmitysaikaa. ISOVER Sauna eristyslevyä voidaan käyttää sekä puu- että kivirunkoisissa seinärakenteissa. Tuote soveltuu sekä uudiskohteisiin että saneerattaviin rakenteisiin.

Tuotekuvaus

ISOVER AluLiner ja Sauna -levyllä saadaan aikaan tehokas eristys ja se soveltuu sekä korjaus- että uudisrakentamiseen. Alumiinipinta toimii höyrynsulkuna. ISOVER AluLiner ja Sauna asennetaan rakenteiden sisäpinnalle ja asentaminen tapahtuu samoin kuin RKL-tuotteilla. Saumat teipataan alumiiniteipillä tiiviyden varmistamiseksi. ISOVER AluLiner ja Sauna on pitkiltä sivuilta pontattu.

Asennusohjeet

ISOVER Sauna eristelevy kiinnitetään puurunkoiseen seinään tai kattoon koolauspuiden ja naulauslevyjen avulla. Kivirakenteiseen seinään levyt kiinnitetään ruuvaamalla. Levyjen saumat teipataan huolellisesti alumiiniteipillä, mikä varmistaa lopullisen rakenteen ilma- ja vesihöyryntiiviyden. Levyt voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuuntaisesti. Levyjen leikkaaminen tapahtuu helposti villa- tai mattoveitsellä.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi paksuus (mm)
pituus (mm)2100 leveys (mm)1200 GTIN-koodi6416923033867 paksuus (mm)25

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.031 W/m.K
200
A2-s1,d0
Verkkovahvistettu alumiinilaminaatti
Yleistä
Kyllä

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
dop_fi_isover_sauna_16.1.2017.pdf
Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_sauna.pdf