Lukituslevy VLR

ISOVER Lukituslevy VLR käytetään yhdessä ISOVER Tiilisiteiden kanssa lukitsemaan eristeet paikalleen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

Lukituslevy VLR:ää käytetään yhdessä Tiiliside TH ja THR:n kanssa lukitsemaan eristeet paikalleen. Lukituslevyt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niitä on turvallista käyttää kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Lukituslevy VLR on saatavana kahta eri kokoa 32x40mm ja 32x60mm. 32x40mm tuotteen kanssa tulee käyttää Vastinlevy VLM 60 tuotetta. Mikäli rakennuksen eristeenä käytetään puristusta kestäviä eristeitä voidaan käyttää pelkästään VLR 32x60mm tuotetta.

Tuotekuvaus

Lukituslevy VLR:ää käytetään yhdessä Tiiliside TH ja THR:n kanssa lukitsemaan eristeet paikalleen. Lukituslevyt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niitä on turvallista käyttää kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Lukituslevy VLR on saatavana kahta eri kokoa 32x40mm ja 32x60mm. 32x40mm tuotteen kanssa tulee käyttää Vastinlevy VLM 60 tuotetta.

Asennusohjeet

Tiilisiteen asentamisen jälkeen asennetaan eristeet painamalla ne Tiilisiteen läpi. Suositeltavin eristys on pehmä eristys esim. KL-33 + tuulensuojavilla RKL-31 Facade. Eristeet lukitaan paikalleen Vastinlevy VLM:n ja VLR:n kanssa.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
paksuus (mm)
paksuus (mm)250
paksuus (mm)250

Tekniset tiedot

Yleistä
Kyllä

Dokumentit

Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
Product data sheet