Tiiliside holkilla reikäpää THR

ISOVER Tiiliside THR:lla kiinnitetään sekä eristeet että julkisivumuuraus rakennuksen runkoon. Käyttökohteet: betoni- ja betoniharkkorakenteet.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

Tiiliside kiinnittyy siteessä olevan holkkikiinnityksen avulla rakennuksen runkoon. Soveltuvat kiinnitysalustat Tiiliside THR:lle ovat betoni ja betoniharkot. Tiilisiteiden määrä on keskimäärin 4kpl/m2. Tiilisiteiden menekin voit laskea Tiilisidelaskurilla Laskentapalvelut.fi sivustolla. Laskelmasta saat myös tiilisiteille asennuskartan kuinka tiilisiteitä tulee asenta rakennuksen eri osioille.

Yleistä tuotteesta

Tiiliside THR on ns. liikkeen salliva tiiliside joka on tarkoitettu korkeiden rakennusten julkisivumuurauksen kiinnittämiseen rakennuksen runkoon. Tiilisiteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niitä on turvallista käyttää kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Tiiliside THR on saatavana 4 ja 5 mm paksuisina.
Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 185, Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 200, Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 225, Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 250

Tekniset tiedot

Yleistä
Kyllä

Dokumentit

Product data sheet