Tiilisanka TS

ISOVER Tiilisankaa käytetään yhdessä Tiiliside THR:n kanssa.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

Tiilisanka TS ja Tiiliside THR muodostavat yhdessä ns. liikkeen sallivan tiilisiteen joka tarkoitettu korkeiden rakennusten julkisivumuurauksen kiinnittämiseen rakennuksen runkoon. Tiilisangat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niitä on turvallista käyttää kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Tiilisanka TS on saatavana 4 ja 5mm paksuisina, sekä yleisimmille tiiliko'oille.
Tiilisanka 4mm TS 60/100, Tiilisanka 4mm TS 75/100, Tiilisanka 4mm TS 85/100

Käyttö

Tiiliside THR ja Tiilisanka TS käytetään rakennuksissa joissa vaaditaan korkealaatuista julkisivumuurausta ja jossa edellytetään että rakennuksen runko ja julkisivu saavat elää eri tahdissa.

Asennusohjeet

Tiilisidettä varten porataan rakennuksen runkoon asennusreikä johon tiiliside asennetaan. Käytä reiän porauksessa Stoppariporaa. Asennusreiän syvyys on 40mm. Tiiliside kiinnittyy reikää kiila-ankkurin avulla. Tiiliside lukitaan paikalleen Asennuspuikko THR:n avulla. Tiilisiteen asentamisen jälkeen asennetaan eristeet painamalla ne Tiilisiteen läpi. Suositeltavin eristys on pehmä eriste esim. KL-33 + tuulensuojavilla RKL-31 Facade. Eristeet lukitaan paikalleen Vastinlevy VLM:n ja Lukituslevy VLR:n kanssa. Eristeiden asentamisen jälkeen tiilisiteeseen asennetaan erillinen Tiilisanka TS, joka muurauksen edetessä muurataan tiilen saumaan. Tiilisanka TS on saatavana eri korkuisille tiilille (60/70/85mm).

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero paksuus (mm) Saatavuus
Tuotenumero71218 paksuus (mm)250 SaatavuusC
Tuotenumero71219 paksuus (mm)250 SaatavuusC
Tuotenumero71220 paksuus (mm)250 SaatavuusC

Tekniset tiedot

Yleistä
CE, Avainlippu

Dokumentit

Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_tiilisanka_ts.pdf