Tiiliside holkilla reikäpää THR

ISOVER Tiiliside THR:lla kiinnitetään sekä eristeet että julkisivumuuraus rakennuksen runkoon. Käyttökohteet: betoni- ja betoniharkkorakenteet.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

Tiiliside THR on ns. liikkeen salliva tiiliside joka on tarkoitettu korkeiden rakennusten julkisivumuurauksen kiinnittämiseen rakennuksen runkoon. Tiilisiteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten niitä on turvallista käyttää kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Tiiliside THR on saatavana 4 ja 5 mm paksuisina.
Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 185, Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 200, Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 225, Tiiliside holkilla reikäpää 4mm THR 250

Käyttö

Tiiliside kiinnittyy siteessä olevan holkkikiinnityksen avulla rakennuksen runkoon. Soveltuvat kiinnitysalustat Tiiliside THR:lle ovat betoni ja betoniharkot. Tiilisiteiden määrä on keskimäärin 4kpl/m2. Tiilisiteiden menekin voit laskea Tiilisidelaskurilla Laskentapalvelut.fi sivustolla. Laskelmasta saat myös tiilisiteille asennuskartan kuinka tiilisiteitä tulee asenta rakennuksen eri osioille.

Asennusohjeet

Tiilisidettä varten porataan rakennuksen runkoon asennusreikä johon tiiliside asennetaan. Käytä reiän porauksessa Stoppariporaa. Asennusreiän syvyys on 40mm. Tiiliside kiinnittyy reikään kiila-ankkurin avulla. Tiiliside lukitaan paikalleen Asennuspuikko THR:n avulla. Tiilisiteen asentamisen jälkeen asennetaan eristeet painamalla ne Tiilisiteen läpi. Suositeltavin eristys on pehmä eriste esim. KL-33 + tuulensuojavilla RKL-31 Facade. Eristeet lukitaan paikalleen Vastinlevy VLM:n ja VLR:n kanssa. Eristeiden asentamisen jälkeen tiilisiteeseen asennetaan erillinen Tiilisanka TS, joka muurauksen edetessä muurataan tiilen saumaan. Tiilisanka TH:ta on saatavana eri korkuisille tiilille.

Tekniset tiedot

Yleistä
CE, Avainlippu

Dokumentit

Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_tiiliside_holkilla_thr.pdf