VARIO® DoubleTwin -kaksipuoleinen teippi

ISOVER Vario® DoubleTwin -kaksipuoleinen teippi on tarkoitettu höyrynsulkukalvojen kiinnittämiseen metallirunkoihin.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Vario® DoubleTwin -kaksipuoleista teippiä käytetään höyrynsulun kiinnittämiseen rakenneosiin missä kiinnittäminen ei onnistu normaaliin tapaan hakasilla.

Käyttö

Vario® DoubleTwin -kaksipuoleisella teipillä kiinnitetään höyrysulkukalvot asennuksen ajaksi seinä- ja kattorakenteeseen tilanteissa, joissa kiinnitystä ei voida tehdä normaalisti esim. haksilla. Liimattava alusta voi olla puuta, metallia tai lasia. Teippi soveltuu käytettäväksi ISOVER Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkukalvojen kanssa. Soveltuu erinomaisesti myös muiden PE- ja paperihöyrynsulkukalvojen kanssa. Asennuslämpötila +5ºC - +40ºC. Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa. Liimattavan pinnan tulee olla kuiva ja pölytön sekä puhdas rasvasta.

Asennusohjeet

Liimaa DoubleTwin kiinni runkomateriaaliin. Muista painaa teippiä kunnolla alustaa vasten, jotta liimautuvuus on mahdollisimman hyvä. Poista toisen liimapinnan suojapaperi ja asenna höyrynsulkukalvo paikalleen. Huomioi, että DoubleTwin teippi ei yksistään ole riittävä kiinnitys höyrynsulkumateriaallille, vaan lisäksi tarvitaan aina mekaaninen kiinnitys. Asennuslämpötila +5 - +40 ºC-astetta.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi Saatavuus
Tuotenumero71562 GTIN-koodi6416923059225 SaatavuusC

Dokumentit

Valitse kaikki
Esite
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
ISOVER_Vario-jarjestelma_esite.pdf
vario_brosuur.pdf
Käyttöturvallisuustiedote (KTT)
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_varior_doubletwin_-kaksipuoleinen_teippi.pdf