Vario® KB 1 - Saumausteippi

Vario® KB1 –saumausteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® sekä muiden ISOVER höyrynsulkukalvojen ilmatiiviiseen saumaukseen. Teippi on joustava ja siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Läpivientien tiivistämisessä ja kulma-/nurkkakohdissa tulee käyttää Vario® MultiTape SL -teippiä.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

Vario® KB1 -saumausteippi on valmistettu vahvistetusta PE -kalvosta. Liima-aineena on akryylipohjainen liimamassa. Liimapinta on suojattu silikonipaperilla.

Käyttö

Vario® KB1 -saumausteippiä käytetään Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkukalvojen tiivistämiseen sisätiloissa. Sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (PA, PE, PU, PP, ALU, paperi). Vario® KB1 -saumausteippiä ei tule käyttää läpivientien saumauksessa eikä ikkuna- ja nurkkaliitoksien teippauksissa. Höyrysulkukalvojen limitys vähintään 100 mm.

Asennusohjeet

<span style="font-size: 10.6667px;">Liimattavan pinnan tulee olla kuiva, puhdas ja pölytön. Alin asennuslämpötila -10˚C. Kylmissä olosuhteissa teippi tulee säilyttää lämpöisessä paikassa esim. lämpölaatikossa.</span>

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) Saatavuus
Tuotenumero71503 GTIN-koodi4003973032340 pituus (mm)40000 leveys (mm)60 SaatavuusA

Dokumentit

Valitse kaikki
Esite
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
ISOVER_Vario-jarjestelma_esite.pdf
vario_brosuur.pdf
Käyttöturvallisuustiedote (KTT)
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_varior_kb1_-saumausteippi.pdf