VARIO® MultiTape SL+ -teippi

ISOVER Vario® MultiTape SL -tiivistysteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® ja VapoBlock höyrynsulkukalvojen saumojen ja läpivientien ilmatiiviiseen saumaukseen.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Vario® MultiTape SL+ -tiivistysteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® ja VapoBlock höyrynsulkukalvojen saumojen ja läpivientien ilmatiiviiseen saumaukseen. Teippi on leveä ja joustava sekä siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Halkaistu taustapaperi helpottaa kaiken mallisten läpivientien tekoa. MultiTape SL+:llä on myös hyvä tarttuvuus paperi-, puu- ja metallipinnoille.

Käyttö

Vario® MultiTape SL+ -teippiä käytetään ensisijaisesti ISOVER Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkukalvojen tiivistämisessä. MultiTape SL+ -teippiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa ja sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (ei kuitenkaan aluskatetta). Tuotteella on 6kk UV:n kestävyys. Tuote voidaan katkaista repäisemällä, mikä tekee teipin käytöstä helppoa. Teipin suojapaperi on halkaistu, jonka johdosta ikkunaliittymien ja läpivientien tekeminen on helpompaa kuin yhtenäisellä taustapaperilla olevalla teipillä.

Asennusohjeet

Liimattavan pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Alin asennuslämpötila -5˚C. Kylmissä olosuhteissa teippi tulee säilyttää lämpimässä (esim. lämpölaatikossa).

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) Saatavuus
Tuotenumero71508 GTIN-koodi7392979227162 pituus (mm)25000 leveys (mm)60 SaatavuusA

Dokumentit

Valitse kaikki
Esite
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
ISOVER_Vario-jarjestelma_esite.pdf
vario_brosuur.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_varior_multitape_sl_-tiivistysteippi.pdf