VARIO® Patch -paikkausteippi

ISOVER Vario® Patch -paikkausteippi on uusi ratkaisu höyrynsulun paikkaamiseen. Vario® Patch on suuren kokonsa vuoksi ihanteellinen ja kustannustehokas tuote höyrynsulun oikeaoppiseen paikkaamiseen.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Vario Patch -paikkausteippi on leveä ja joustava sekä siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Rullassa on 104 kpl esikatkaistua paikkapalaa, paikkapalan koko on 240x250mm. Halkaistu taustapaperi helpottaa ja nopeuttaa asennustyötä. Vario Patch -paikkateipillä on hyvä tarttuvuus myös paperi-, puu- ja metallipinnoille.

Käyttö

ISOVER Vario Patch -paikkausteippiä käytetään ensisijaisesti höyrynsulkukalvojen paikkaamisessa. Vario Patch -teippiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa ja sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (ei suositella aluskatteelle). Tuotteella on 6kk UV:n kestävyys. Tuotetta voidaan katkaista repäisemällä, joka tekee teipin käytöstä helppoa. Teipin suojapaperi on halkaistu, joka tekee asennustyöstä helpompaa.

Asennusohjeet

Liimattavan pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Alin asennuslämpötila -5˚C. Kylmissä olosuhteissa teippi tulee säilyttää lämpöisessä paikassa esim. lämpölaatikossa.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) Saatavuus
Tuotenumero71523 GTIN-koodi7392979133760 pituus (mm)50000 leveys (mm)60 SaatavuusA

Dokumentit

Valitse kaikki
Esite
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
ISOVER_Vario-jarjestelma_esite.pdf
vario_brosuur.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_varior_patch_-paikkausteippi.pdf