Lasivilla

ISOVER Vario® InLiner

ISOVER Vario InLiner on älykkäällä höyrynsulkukalvolla pinnoitettu jäykkä eristelevy, jolla on tehokas eristyskyky. Tuote on suunniteltu rakennusten sisäpuoliseen lisäeristämiseen. Vario InLiner -tuotteella saadaan toteutettua eristys ja höyrynsulku helposti ja nopeasti yhdellä työvaiheella.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Vario InLiner -eristelevyä käytetään pääasiassa korjausrakentamisessa yhdistettynä lämmöneristeenä ja höyrynsulkuna niin seinissä kuin yläpohjissa rakenteen sisäpinnassa. Levyn pinnoitteena käytetty älykäs Vario Xtra -hörynsulkukalvo antaa rakenteelle kosteusteknistä toimivuutta ja ilmatiiviyttä. Vario InLiner -levyä on turvallista käyttää myös rakennuksissa, missä ulkoverhouksen ja rungon välissä ei ole erillistä tuuletusrakoa, kuten esim. rintamamiestaloissa. Levyn Vario Xtra -pinnoite estää kosteuden siirtymisen sisätiloista runkorakenteen eristetilaan ja mahdollistaa myös tarvittaessa rakenteen kuivumisen sisäänpäin. Lisäeristettäessä vanhoja rakenteita sisältäpäin on rakenteeseen tehtävä rakennusfysikaalinen tarkastelu, jotta rakenne toimii jatkossakin oikeaoppisesti ilman, että rakenteeseen kohdistuu ylimääräistä kosteusrasitusta.

Yleistä tuotteesta

ISOVER Vario InLiner on älykkäällä Vario Xtra -höyrynsulkukalvolla pinnoitettu jäykkä eristelevy. Vario InLiner on ensisijaisesti suunniteltu rakennusten sisäpuoliseen lisälämmöneristämiseen. Samalla tuotteella saadaan parannettua rakenteen kosteusteknistä toimivuutta sekä ilmatiiviyttä. Vario InLiner on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Vario InLiner on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Name GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) paksuus (mm)
Name27025 GTIN-koodi6416923058075 pituus (mm)2600 leveys (mm)1200 paksuus (mm)25

Tekniset tiedot

Yleistä
Kyllä
Ominaisuudet
F
Älykäs höyrynsulkukalvo Vario Xtra

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
DoP
DoP
Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
Product data sheet