VARIO MultiTape SL Xtra Wide -teippi

ISOVER Vario® MultiTape SL Xtra Wide -höyrynsulkuteippi on uusi ratkaisu höyrynsulun saumaamiseen. MultiTape Xtra Wide -höyrynsulkuteippi on leveytensä vuoksi ihanteellinen teippi höyrynsulun liittymäkohtien tiivistämisessä.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Vario® MultiTape SL Xtra Wide -höyrynsulkuteippiä käytetään Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkujen saumaamisessa. MultiTape SL Xtra Wide -teippiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa ja sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (ei suositella aluskateelle). Tuotteella on 6kk UV:n kestävyys. Tuotetta voidaan katkaista repäisemällä, joka tekee teipin käytöstä helppoa. Teipin suojapaperi on halkaistu, jonka johdosta ikkunaliittymien ja läpivientien tekeminen on helpompaa kuin yhtenäisellä taustapaperilla olevalla teipillä.

Yleistä tuotteesta

ISOVER Vario® MultiTape SL Xtra Wide -tiivistysteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® ja VapoBlock höyrynsulkukalvojen saumojen ja läpivientien ilmatiiviiseen saumaukseen. Teippi on erikoisleveä ja joustava sekä siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Halkaistu taustapaperi helpottaa kaiken mallisten läpivientien tekoa.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Name GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm)
Name71524 GTIN-koodi3596265133906 pituus (mm)20000 leveys (mm)150

Dokumentit

Product data sheet