VARIO® DoubleTwin -kaksipuoleinen teippi

ISOVER Vario® DoubleTwin -kaksipuoleinen teippi on tarkoitettu höyrynsulkukalvojen kiinnittämiseen metallirunkoihin.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

Vario® DoubleTwin -kaksipuoleisella teipillä kiinnitetään höyrysulkukalvot asennuksen ajaksi seinä- ja kattorakenteeseen tilanteissa, joissa kiinnitystä ei voida tehdä normaalisti esim. haksilla. Liimattava alusta voi olla puuta, metallia tai lasia. Teippi soveltuu käytettäväksi ISOVER Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkukalvojen kanssa. Soveltuu erinomaisesti myös muiden PE- ja paperihöyrynsulkukalvojen kanssa. Asennuslämpötila +5ºC - +40ºC. Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa. Liimattavan pinnan tulee olla kuiva ja pölytön sekä puhdas rasvasta.

Tuotekuvaus

ISOVER Vario® DoubleTwin -kaksipuoleista teippiä käytetään höyrynsulun kiinnittämiseen rakenneosiin missä kiinnittäminen ei onnistu normaaliin tapaan hakasilla.

Asennusohjeet

Liimaa DoubleTwin kiinni runkomateriaaliin. Muista painaa teippiä kunnolla alustaa vasten, jotta liimautuvuus on mahdollisimman hyvä. Poista toisen liimapinnan suojapaperi ja asenna höyrynsulkukalvo paikalleen. Huomioi, että DoubleTwin teippi ei yksistään ole riittävä kiinnitys höyrynsulkumateriaallille, vaan lisäksi tarvitaan aina mekaaninen kiinnitys. Asennuslämpötila +5 - +40 ºC-astetta.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
GTIN-koodi
GTIN-koodi6416923059225

Dokumentit

Product data sheet