VARIO® MultiTape SL -teippi

ISOVER Vario® MultiTape SL -tiivistysteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® ja VapoBlock höyrynsulkukalvojen saumojen ja läpivientien ilmatiiviiseen saumaukseen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

Vario®MultiTape SL -teippiä käytetään ensisijaisesti ISOVER Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkukalvojen tiivistämisessä. MultiTape SL -teippiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa ja sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (ei kuitenkaan aluskatetta). Tuotteella on 6kk UV:n kestävyys. Tuote voidaan katkaista repäisemällä, mikä tekee teipin käytöstä helppoa. Teipin suojapaperi on halkaistu, jonka johdosta ikkunaliittymien ja läpivientien tekeminen on helpompaa kuin yhtenäisellä taustapaperilla olevalla teipillä.

Tuotekuvaus

ISOVER Vario® MultiTape SL -tiivistysteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® ja VapoBlock höyrynsulkukalvojen saumojen ja läpivientien ilmatiiviiseen saumaukseen. Teippi on leveä ja joustava sekä siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Halkaistu taustapaperi helpottaa kaiken mallisten läpivientien tekoa. MultiTape SL:llä on myös hyvä tarttuvuus paperi-, puu- ja metallipinnoille.

Asennusohjeet

Liimattavan pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Alin asennuslämpötila -5˚C. Kylmissä olosuhteissa teippi tulee säilyttää lämpimässä (esim. lämpölaatikossa).

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi
pituus (mm)25000 leveys (mm)60 GTIN-koodi4003973101176

Dokumentit

Product data sheet