VARIO® Patch -paikkausteippi

ISOVER Vario® Patch -paikkausteippi on uusi ratkaisu höyrynsulun paikkaamiseen. Vario® Patch on suuren kokonsa vuoksi ihanteellinen ja kustannustehokas tuote höyrynsulun oikeaoppiseen paikkaamiseen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Vario Patch -paikkausteippiä käytetään ensisijaisesti höyrynsulkukalvojen paikkaamisessa. Vario Patch -teippiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa ja sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (ei suositella aluskatteelle). Tuotteella on 6kk UV:n kestävyys. Tuotetta voidaan katkaista repäisemällä, joka tekee teipin käytöstä helppoa. Teipin suojapaperi on halkaistu, joka tekee asennustyöstä helpompaa.

Tuotekuvaus

ISOVER Vario Patch -paikkausteippi on leveä ja joustava sekä siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Rullassa on 104 kpl esikatkaistua paikkapalaa, paikkapalan koko on 240x250mm. Halkaistu taustapaperi helpottaa ja nopeuttaa asennustyötä. Vario Patch -paikkateipillä on hyvä tarttuvuus myös paperi-, puu- ja metallipinnoille.

Asennusohjeet

Liimattavan pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Alin asennuslämpötila -5˚C. Kylmissä olosuhteissa teippi tulee säilyttää lämpöisessä paikassa esim. lämpölaatikossa.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi
pituus (mm)50000 leveys (mm)60 GTIN-koodi7392979133760

Dokumentit

PDS_FI_isover_varior_patch_-paikkausteippi.pdf