"Kestävä pohja menestykselle rakennetaan hyvinvointia tukevassa ympäristössä."

-Nooralotta

ISOVER oli Nooralotan yksi päätukijoista kaudella 2020

Nooralotta Neziri

Nooralotta Neziri on Turussa vuonna 1992 syntynyt pikajuoksija. Nykyään hän asuu Jyväskylässä ja edustaa Jyväskylän kenttäurheilijoita. Neziri on niittänyt menestystä 2010-luvulla niin kotimaassa kuin ulkomailla, ulkoradoilla ja hallikisoissa. Saavutuksiin lukeutuu mm. kuusi SM-kultaa 100m:n aidoissa ja sisäradoilla 60m:n aidoissa kahdeksan kultaa.

ISOVER ja
Nooralotta Neziri

ISOVER on sponsoroinut Nooralottaa vuoden 2020 alusta alkaen. Yhteistyö alkoi Nooralotan talonrakennusprojektin myötä, kun eristeiksi valikoitui ekologiset ISOVERIn tuotteet. "ISOVER tuntuu luonnolliselta yhteistyökumppanilta, sillä ISOVERin kiertotalousajattelu sekä vastuullisuus ovat juuri omia arvoja lähellä", toteaa Nooralotta.

ISOVER

ISOVER luo turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äänen- ja lämmöneristämiseen tarjoten asumismukavuutta käyttäjilleen.

Suomessa valmistetuista ISOVER-eristeistä jopa 70 % koostuu kierrätyslasista ja niillä on markkinoiden pienin hiilijalanjälki.

ISOVER

Kuuntele Nooralotan ajatukset päättyneestä kaudesta

"Kestävä kehitys on kehitystä, joka tyydyttää nykyhetken tarpeet viemättä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tyydyttää omat tarpeensa.”(Bruntlandin määritelmä)Testaa kuinka vastuullinen olet – mitä jätät jälkeesi vai jätätkö mitään?