ISOVER Facade EJ

ISOVER Facade on kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin kehitetty tuulensuojapinnoitettu lämmöneristelevy. Tuotteen tuulensuojapinnoite on hyvin vesihöyryä läpäisevä, mutta ei päästä sadevettä tai tuulta tunkeutumaan rakenteeseen.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

Pääasiallisesti Facade EJ:ää käytetään lämmöneristeenä ja tuulensuojalevynä ulkoseinissä, ullakoilla ja tuuletetuissa alapohjissa. Tuote soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Ponttauksen ansiosta levyt kiinnittyvät tiiviisti toisiinsa (ei kylmäsiltoja). Facade EJ -levyt tulee saumata järjestelmään kuuluvalla VARIO/FACADE KB3 -teipillä. Facade levyjen tuulensuojapinta ei läpäise vettä kun tuulensuojalevyt on asennettu kallistettuun kulmaan, näin ne toimivat myös rakenteen väliaikaisena säänsuojana esim. vesisadetta vastaan. Kun rakenteelta vaaditaan säänsuojaominaisuutta tulee saumojen ja liitosten olla myös tiivistetty.

Tuotekuvaus

ISOVER Facade on kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin kehitetty tuulensuojapinnoitettu lämmöneristelevy. Tuotteen tuulensuojapinnoite on hyvin vesihöyryä läpäisevä, mutta ei päästä sadevettä tai tuulta tunkeutumaan rakenteeseen. ISOVER Facade on palamaton lämmöneriste, jolla on paras lämmöneristävyys markkinoilla olevista tuulensuojaeristeitä
(lambda 0,031 W/mK).

ISOVER Facade on epäorgaanisesta materiaalista valmistettu tuote, joka ei ole otollinen kasvualusta erilaisille mikrobeille (kuten homesienet). Tuote ei varastoi kosteutta (ei ole hygroskooppinen), vaan päästää kosteuden kulkeutumaan rakenteesta ulos. ISOVER Facade-tuotteella on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1.

Asennusohjeet

Facade EJ asennetaan runkotolppiin naulauslevyjen/-välikkeiden tai tiilisiteiden avulla. Ulkoverhous voidaan kiinnittää eristelevyjen läpi runkorakenteeseen suoraan ilman erillisiä naulausvälikkeitä tai tiilisiteillä (keskimäärin 4-6 tiilisidettä/m²). Rakenteen tiiviys tulee varmistaa teippaamalla saumat VARIO/FACADE KB 3-saumausteipillä. Saumojen teippaus tulee suorittaa yhdessä tuulensuojalevyn asennuksen kanssa (saman vuorokauden aikana). Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pidemmäksi aikaa. Kylmissä olosuhteissa levyn pinta on lämmitettävä ennen teipin asentamista ja huolehdittava myös siitä että teippi on riittävän lämmin, jotta teipin asennustyö voidaan suoritaa. Teipin alin asennuslämpötila on -5°C -astetta, jotta varmistetaan teipin hyvä tarttuvuus. Eriste on asennettava kuivissa olosuhteissa ja asennuksessa on noudatettava suunnittelijan ohjeita.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi paksuus (mm)
pituus (mm)3000 leveys (mm)1200 GTIN-koodi6416923071449 paksuus (mm)25

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.031 W/m.K
200
A2-s1,d0
Vesihöyryä läpäisevä tuulensuojapinnoite
Yleistä
Kyllä

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
dop_fi_isover_facade.pdf
Safety data sheet
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
Safety data sheet
Safety data sheet
M1-Classification
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
M1-Classification
Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
Product data sheet