Tarkenna hakua

Tulokset : 13
Rungon pystytys

Passiivitalo, Nummela

Multi-Comfort talo -konseptin pilottikohde valmistui 2010. Kohde on yksikerroksinen, puurunkoinen omakotitalo.
Rintamiestalon remontti

Rintamamiestalon lisäeristäminen

Vanhan pientalon lämmitysenergian kulutusta voidaan pienentää merkittävästi rakennuksen tiiveyttä lisäämällä ja lämmöneristyskerrosta paksuntamalla. Vedon tunteen poistuessa myös asumismukavuus kasvaa. Julkisivuremontin yhteydessä lämmöneristyksen lisääminen on varsin vaivaton toimenpide.
Puukerrostalo, PuuMera

Puukerrostalo

Vantaan Kivistöön valmistui Euroopan suurin asuinkäyttöön tarkoitettu puukerrostalo.
Villa ISOVER, etupiha

Nollaenergiatalo Villa ISOVER

ISOVER järjesti suunnittelukilpailun, jonka pohjalta nollaenergiatalo Villa ISOVER rakennettiin Hyvinkään Asuntomessuille vuonna 2013. 
Work & Trade Avia

Loivan katon eristys ergonomisesti

Uudella loivien kattojen eristämiseen tarkoitetulla lamellivillalla tehdään tukevia ja kantavia kattoja – esimerkiksi aurinkopaneeleiden alle. Eriste on myös keveytensä vuoksi ergonominen asentaa.
Valmis rappauspinta

Kerrostalon julkisivun lisäeristys

Vuonna 1974 valmistunut kerrostalon energiatehokkuutta parannettiin julkisivuremontin yhteydessä.
Passiivitalo, Hyvinkää

Passiivitalo, Hyvinkää

Hyvinkäälle rakennettu passiivitalo on 1 ½ kerroksinen, puurunkoinen talopakettiratkaisu, joka toteutettiin precut-menetelmällä paikalla rakentaen. Kohteen talopakettiratkaisun toimittaja oli Herrala Talot.
Uusittu julkisivu

Kerrostalon lisäeristys

Peltosaaren asuinalue Riihimäellä on malliesimerkki korjausrakentamisesta, jossa yhdistettiin uusi edustava ilme ja energiatehokkuus. Rakennusten julkisivut uusittiin kokonaan ja samalla päivitettiinn myös lämmöneristys. Myös parvekkeet vaihdettiin suurempiin.  Ero alueen vanhojen ja jo uudistettujen rakennusten välillä on melkoinen.
Lahden lyseon vanha päärakennus edustaa 1920-luvun koulurakentamista näyttävimmillään.

Koulun peruskorjaus

Lahden lyseosta peruskorjattiin vanhaa kunnioittaen moderni ja toimiva koulu. Vuosina 2012-14 tehdyssä peruskorjauksessa uusittiin talotekniikka, sisätilat ja pinnat. Energiatehokkuutta parannettiin mm. lisäeristämällä ja rakenteita tiivistämällä. 
Salinkallion koulun uudistettu julkisivu

Koulun julkisivun lisäeristys

Vuonna 1958 rakennetun Salinkallion koulun rapattu, siporexeristetty julkisivuratkaisu oli 2000-luvulla lopulta tullut elinkaarensa päähän. Monin paikoin harkot olivat rapautuneet pahasti ja pudonneet paikaltaan. Lisäksi koulurakennuksen energiatehokkuutta ja julkisivurakenteen tiiveyttä oli parannettava merkittävästi. Museoviraston suojelemaa julkisivua ei kuitenkaan saanut muuttaa.
Joutsenmökki

Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty mökki

Energiatehokas ja puhtaista rakennusmateriaaleista rakennettu Joutsenmökki on lähes valmis asukkaitaan varten. Sen rakentaminen vaati Rauli Lautkankareelta odotettuakin enemmän vaivannäköä, mutta ei tullut tavanomaista modernia vapaa-ajanasuntoa kalliimmaksi.
Tampereen Ullakkokohde Inliner

​Tampereen remonttikohteessa ullakkotila muuntautui lasten valtakunnaksi

Ullakolta tai kellarista voi saada kätevästi lisätilaa asumiseen myös taloyhtiössä. Monissa kaupungeissa ullakkoremontteihin suorastaan kannustetaan. Tampereen keskustassa Rongankadulla asuvat Andersonit rakennuttivat lapsilleen valoisan oleskelutilan, joka muuntautuu tulevaisuudessa omaksi erilliseksi asunnoksi.
Kräätäri2

ISOVER Facade suojaa Jerikon Kräätäriä talven tuiskuilta ja pakkasilta koko talvirakennuskauden

Uusi ISOVER Facade on suojannut Seinäjoen keskustaan rakennettavaa As Oy Jerikon Kräätäriä talven tuiskuilta ja pakkasilta koko talvirakennuskauden.