Hero Image
Saint-Gobain

ISOVER osana Saint-Gobain Finland Oy:tä

ISOVER on osa Saint-Gobain Finland Oy:tä. Tuotamme toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka yhdistävät mukavuuden ja vastuullisuuden. Nyt ja tulevaisuudessa.

Palvelemme vahvoilla tuotemerkeillä: akustiikka- ja alakattoratkaisuissa Ecophon, kipsipohjaisen kevytrakentamisen ratkaisuissa Gyproc, eristämisen ratkaisuissa ISOVER, taloteknisissä ja kunnallisissa putkistojärjestelmissä PAM sekä kivirakentamisen ratkaisuissa Weber

Saint-Gobain Finland Oy kuuluu kansainväliseen Saint-Gobain-konserniin. Hyödynnämme koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi. Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Lisätietoa Saint-Gobainista ja Saint-Gobain Finlandista löydät täältä.

Kiinnostaako ura ISOVERilla?

Kiinnostaako ura Saint-Gobainilla?

 

Julkaisemme kaikki Suomessa avoinna olevat työpaikat Saint-Gobain.fi -sivustollamme. Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi kaikkien liiketoimintojemme osalta osoitteeseen  rekrytointi@saint-gobain.com, säilytämme avoimia hakemuksia 12 kuukauden ajan.

Saint-Gobain konsernin työpaikat maailmanlaajuisesti löytyvät konsernimme urasivuilta.

Yhteystiedot

 

ISOVERin Hyvinkään, Forssan ja Oulun varastojen, sekä Saint-Gobain Finland Oy:n pääkonttorin yhteystiedot löytyvät alla olevan painikkeen takaa.

 

Mikäli et löytänyt vastausta sivustoltamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!