ISOVER Comfort FLO

ISOVER Comfort FLO 30 mm on uivien lattiarakenteiden alumiinipintainen askeläänieristelevy. ISOVER Comfort FLO soveltuu erityisesti kohteisiin joissa, vaaditaan hyvän askeläänieristyksen, lämmöneristyksen sekä kuormituskestävyyden lisäksi lattialämmitysputkiston kiinnitettävyyttä.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Comfort FLO on toiselta puolelta alumiinipinnitettu eristevillalevy. Levyn koko on 1000x1200mm. Tuote on valmistettu epäorgaanisista ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Tuote on pääosin kierrätyslasista valmistettu lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Käyttö

ISOVER Comfort FLO soveltuu erityisesti kohteisiin joissa, vaaditaan hyvän askeläänieristyksen, lämmöneristyksen sekä kuormituskestävyyden lisäksi lattialämmitysputkiston kiinnitettävyyttä. Erityisesti kelluvat lattiarakenteet, joissa ISOVER Comfort FLO toimii joustavana kerroksena parantaen askel- ja ilmaääneneristävyyttä. Kelluvien lattioiden pintalaatta voi olla betonia, kuitutasoitetta tai levyrakenne kuormituskestävyyden sallimissa rajoissa, suunnittelijan ohjeiden mukaan. ISOVER Comfort FLO alumiinipinnoite mahdollistaa lattialämmitysputkiston kiinnittämisen esim. weberfloor Comfort Lite Clip T2, tai muilla yleisillä putkikiinnikkeillä, putkiston suunnitteluohjeiden mukaisesti. ISOVER Comfort FLO alumiinipinnoite mahdollistaa vesihöyryn läpäisyn, mutta estää valumassan imeytymisen eristeeseen. ISOVER Comfort FLO saumat tulee saumata käyttäen ISOVER 75mm AL-asennusteippiä, tuotenumero 76318 tai vastaavaa. Teipin menekki n. 1,9 m / tuoteneliö.

Asennusohjeet

Eriste on asennettava kuivissa olosuhteissa tasaiselle oikaistulle alustalle. Eristeen alumiinipinta asennetaan ylöspäin ja saumat teipataan. Tarvittava lattialämmitysputkisto asennetaan paikoilleen kiinnittäen esim. weberfloor Comfort Lite Clip T2, tai muilla yleisillä putkikiinnikkeillä, lattialämmitysputkiston suunnitteluohjeiden mukaisesti. Asennuksessa on noudatettava muiltakin osin suunnittelijan ohjeita, jotta rakenteen vaatimukset täyttyvät.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) paksuus (mm) Saatavuus
Tuotenumero92824 GTIN-koodi6416923086009 pituus (mm)1000 leveys (mm)1200 paksuus (mm)30 SaatavuusA

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.035 W/m.K
200
NPD
Alumiinipinnoite
Suoritusteho
1
Yleistä
CE, M1, Avainlippu

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
dop_en_isover_AluFlo.pdf
dop_fi_isover_AluFlo.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_Comfort-FLO.pdf