ISOVER Facade EJ

ISOVER Facade on kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin kehitetty tuulensuojapinnoitettu lämmöneristelevy. Tuotteen tuulensuojapinnoite on hyvin vesihöyryä läpäisevä, mutta ei päästä sadevettä tai tuulta tunkeutumaan rakenteeseen.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Facade on kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin kehitetty tuulensuojapinnoitettu lämmöneristelevy. Tuotteen tuulensuojapinnoite on hyvin vesihöyryä läpäisevä, mutta ei päästä sadevettä tai tuulta tunkeutumaan rakenteeseen. ISOVER Facade on palamaton lämmöneriste, jolla on paras lämmöneristävyys markkinoilla olevista tuulensuojaeristeitä
(lambda 0,031 W/mK).

ISOVER Facade on epäorgaanisesta materiaalista valmistettu tuote, joka ei ole otollinen kasvualusta erilaisille mikrobeille (kuten homesienet). Tuote ei varastoi kosteutta (ei ole hygroskooppinen), vaan päästää kosteuden kulkeutumaan rakenteesta ulos. ISOVER Facade-tuotteella on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1.

Käyttö

Pääasiallisesti Facade EJ:ää käytetään lämmöneristeenä ja tuulensuojalevynä ulkoseinissä, ullakoilla ja tuuletetuissa alapohjissa. Tuote soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Ponttauksen ansiosta levyt kiinnittyvät tiiviisti toisiinsa (ei kylmäsiltoja). Facade EJ -levyt tulee saumata järjestelmään kuuluvalla VARIO/FACADE KB3 -teipillä. Facade levyjen tuulensuojapinta ei läpäise vettä kun tuulensuojalevyt on asennettu kallistettuun kulmaan, näin ne toimivat myös rakenteen väliaikaisena säänsuojana esim. vesisadetta vastaan. Kun rakenteelta vaaditaan säänsuojaominaisuutta tulee saumojen ja liitosten olla myös tiivistetty.

Asennusohjeet

Facade EJ asennetaan runkotolppiin naulauslevyjen/-välikkeiden tai tiilisiteiden avulla. Ulkoverhous voidaan kiinnittää eristelevyjen läpi runkorakenteeseen suoraan ilman erillisiä naulausvälikkeitä tai tiilisiteillä (keskimäärin 4-6 tiilisidettä/m²). Rakenteen tiiviys tulee varmistaa teippaamalla saumat VARIO/FACADE KB 3-saumausteipillä. Saumojen teippaus tulee suorittaa yhdessä tuulensuojalevyn asennuksen kanssa (saman vuorokauden aikana). Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pidemmäksi aikaa. Kylmissä olosuhteissa levyn pinta on lämmitettävä ennen teipin asentamista ja huolehdittava myös siitä että teippi on riittävän lämmin, jotta teipin asennustyö voidaan suoritaa. Teipin alin asennuslämpötila on -5°C -astetta, jotta varmistetaan teipin hyvä tarttuvuus. Eriste on asennettava kuivissa olosuhteissa ja asennuksessa on noudatettava suunnittelijan ohjeita.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) paksuus (mm) Saatavuus
Tuotenumero26590 GTIN-koodi6416923071449 pituus (mm)3000 leveys (mm)1200 paksuus (mm)25 SaatavuusA

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.031 W/m.K
200
A2-s1,d0
Vesihöyryä läpäisevä tuulensuojapinnoite
≤10x10-6 m3/m2sPa
Yleistä
CE, M1, EPD, Avainlippu, Soveltuu Joutsenmerkittyyn rakennukseen

Dokumentit

Valitse kaikki
Esite
3 datasheets related with the product
3 datasheets related with the product
Esite_ISOVER_Valintataulukko_042023.pdf
ISOVER-Facade-asennusohje-rankarungot-032023.pdf
Isover_termofix-taulukot_102023.pdf
DoP
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
dop_en_isover_facade.pdf
dop_fi_isover_facade.pdf
EPD
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
NEPD-1942-861_FACADE.pdf
Käyttöturvallisuustiedote (KTT)
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
ktt_isover_lasivilla.pdf
MSDS_FI-en_isover_glaswool.pdf
M1-Classification
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
M1_saint-gobainfinland_2685_ISOVER-Tuulensuojat_fi.pdf
M1_Saint-Gobain_Finland_Oy_ISOVER_2685_wind-barrier_EN.pdf
Tuotekortti
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
ISOVER_Facade_EJ.pdf
PDS_FI_isover_facade_ej.pdf