ISOVER Ultimate Takkalevy

ULTIMATE Takkalevy on ohut ja taipuva eristelevy, joka soveltuu tulisijojen- ja hormien palosuojaustarkoituksiin.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ULTIMATE Takkalevy (UMPN 90) on p√§√§llyst√§m√§t√∂n mineraalivillalevy, jonka sulamisl√§mp√∂tila on yli 1000 ¬įC. Takkalevy√§ k√§ytet√§√§n p√§√§asiassa tulisijoissa kun kuori irroitetaan takan sis√§rakenteesta. ULTIMATE Takkalevy√§ voidaan my√∂s k√§ytt√§√§ eristeen√§ liikuntasaumoissa. ULTIMATE Takkalevy on valmistettu ep√§orgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eik√§ se sis√§ll√§ korroosiota aiheuttavia ainesosia. ULTIMATE Takkalevy on lahoamaton ja hajuton tuote eik√§ se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. ULTIMATE Takkalevy t√§ytt√§√§ rakennusmateriaalien M1-p√§√§st√∂luokituksen.

Käyttö

ULTIMATE Takkalevy (UMPN 90) soveltuu korkeiden l√§mp√∂tilojen sovelluksiin, kuten uunit ja kattilat joiden l√§mp√∂tila on yli 350 ¬įC. Tuote soveltuu my√∂s laivojen l√§mp√∂- ja paloeristyksiin (MED-sertifikaatti).

Asennusohjeet

ULTIMATE Takkalevy (UMPN 90) soveltuu tulisija- ja hormieristyksiin. Paloeristykset: Levyt leikataan määrämittaan ja asennetaan eristettävään kohteeseen. Takkamuurauksissa ja muissa palosuojauksissa levy kiinnitetään taustapinnastaan esim. takan sydänmuuriin saneerauslaastilla. Levyjen saumat tulee olla tiiviisti toisissaan kiinni eikä laastipurseita sallita eristeen saumoissa. Kaksikerroseristyksissä huomioidaan levyjen limitys vähintään eristyspaksuuden verran. Piikkikiinnityksissä naulojen määrä vähintään 6 kpl/m2. Tarkemmat ohjeet asennuksista TTRYL. Kondenssieristykset: Eristystyö suoritetaan kuten paloeristyksissä ja lisäksi eristys on päällystettävä esim. metallipäällysteellä ja kaikki saumat, lävistykset ja eristyksen päätteet tiivistetään huolellisesti.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.03 W/m.K
650
A1
Yleistä
CE, M1, EPD