ISOVER ALU FLO

ISOVER ALU FLO 30 mm on uivien lattiarakenteiden alumiinipintainen askeläänieristelevy. ISOVER ALU FLO soveltuu erityisesti kohteisiin joissa, vaaditaan hyvän askeläänieristyksen, lämmöneristyksen sekä kuormituskestävyyden lisäksi lattialämmitysputkiston kiinnitettävyyttä.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER ALU FLO soveltuu erityisesti kohteisiin joissa, vaaditaan hyvän askeläänieristyksen, lämmöneristyksen sekä kuormituskestävyyden lisäksi lattialämmitysputkiston kiinnitettävyyttä. Erityisesti kelluvat lattiarakenteet, joissa ISOVER ALU FLO toimii joustavana kerroksena parantaen askel- ja ilmaääneneristävyyttä. Kelluvien lattioiden pintalaatta voi olla betonia, kuitutasoitetta tai levyrakenne kuormituskestävyyden sallimissa rajoissa, suunnittelijan ohjeiden mukaan. ISOVER ALU FLO alumiinipinnoite mahdollistaa lattialämmitysputkiston kiinnittämisen esim. weberfloor Comfort Lite Clip T2, tai muilla yleisillä putkikiinnikkeillä, putkiston suunnitteluohjeiden mukaisesti. ISOVER ALU FLO alumiinipinnoite mahdollistaa vesihöyryn läpäisyn, mutta estää valumassan imeytymisen eristeeseen. ISOVER ALU FLO saumat tulee saumata käyttäen ISOVER 75mm AL-asennusteippiä, tuotenumero 76318 tai vastaavaa. Teipin menekki n. 1,9 m / tuoteneliö.

Tuotekuvaus

ISOVER ALU FLO on toiselta puolelta alumiinipinnitettu eristevillalevy. Levyn koko on 1000x1200mm. Tuote on valmistettu epäorgaanisista ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Tuote on pääosin kierrätyslasista valmistettu lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Asennusohjeet

Eriste on asennettava kuivissa olosuhteissa tasaiselle oikaistulle alustalle. Eristeen alumiinipinta asennetaan ylöspäin ja saumat teipataan. Tarvittava lattialämmitysputkisto asennetaan paikoilleen kiinnittäen esim. weberfloor Comfort Lite Clip T2, tai muilla yleisillä putkikiinnikkeillä, lattialämmitysputkiston suunnitteluohjeiden mukaisesti. Asennuksessa on noudatettava muiltakin osin suunnittelijan ohjeita, jotta rakenteen vaatimukset täyttyvät.

Valikoimamme

Artikkelitiedot
pituus (mm) leveys (mm) GTIN-koodi paksuus (mm)
pituus (mm)1000 leveys (mm)1200 GTIN-koodi6416923086009 paksuus (mm)30

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
0.035 W/m.K
200
NPD
Alumiinipinnoite
Suoritusteho
1

Dokumentit

Valitse kaikki
DoP
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
DoP
Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
Product data sheet