VARIO MultiTape SL Xtra Wide -teippi

ISOVER Vario® MultiTape SL Xtra Wide -höyrynsulkuteippi on uusi ratkaisu höyrynsulun saumaamiseen. MultiTape Xtra Wide -höyrynsulkuteippi on leveytensä vuoksi ihanteellinen teippi höyrynsulun liittymäkohtien tiivistämisessä.
Lue lisää
Piilota

Tuotekuvaus

ISOVER Vario® MultiTape SL Xtra Wide -tiivistysteippi on tarkoitettu ISOVER Vario® ja VapoBlock höyrynsulkukalvojen saumojen ja läpivientien ilmatiiviiseen saumaukseen. Teippi on erikoisleveä ja joustava sekä siinä on erinomainen tarttuvuus voimakkaan liiman ansiosta. Halkaistu taustapaperi helpottaa kaiken mallisten läpivientien tekoa.

Käyttö

ISOVER Vario® MultiTape SL Xtra Wide -höyrynsulkuteippiä käytetään Vario® ja VapoBlock -höyrynsulkujen saumaamisessa. MultiTape SL Xtra Wide -teippiä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa ja sillä voidaan tiivistää myös muita kalvomaisia materiaaleja (ei suositella aluskateelle). Tuotteella on 6kk UV:n kestävyys. Tuotetta voidaan katkaista repäisemällä, joka tekee teipin käytöstä helppoa. Teipin suojapaperi on halkaistu, jonka johdosta ikkunaliittymien ja läpivientien tekeminen on helpompaa kuin yhtenäisellä taustapaperilla olevalla teipillä.

Asennusohjeet

Liimattavan pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Alin asennuslämpötila -5˚C. Kylmissä olosuhteissa teippi tulee säilyttää lämpimässä (esim. lämpölaatikossa).

Valikoimamme

Artikkelitiedot
Tuotenumero GTIN-koodi pituus (mm) leveys (mm) Saatavuus
Tuotenumero71524 GTIN-koodi3596265133906 pituus (mm)20000 leveys (mm)150 SaatavuusA

Dokumentit

Valitse kaikki
Esite
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
vario_brosuur.pdf
Tuotekortti
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
PDS_FI_isover_varior_multitape_sl_xtra_wide.pdf