ISOVER Vario® Xtra XL

ISOVER Vario® Xtra XL -höyrynsulkukalvo on aivan uudenlainen höyrynsulkutuote, joka on suunniteltu teollisesti valmistettavien puuelementtien höyrynsulkukalvoksi.
Lue lisää
Piilota

Keskeiset tuotetiedot

ISOVER Vario® Xtra XL:n toiminta perustuu rakenteen kosteuden kuivumiseen sekä sisälle että ulospäin. Tästä johtuen rakenteet pääsevät kuivumaan kesäaikana ja kosteusriski pienenee huomattavasti. Vario® -höyrynsulut toimivat erinomaisesti yhdessä ISOVER-eristeiden kanssa puurakentamisessa ja erityisesti ISOVER Facade -tuulensuojarakenteessa. Vario® -kalvoja voidaan käyttää niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Vario® -kalvoja voidaan käyttää turvallisesti myös rakennuksissa, jotka ovat kylmillään osan aikaa vuodesta (esim. kesäasunnot).

Yleistä tuotteesta

ISOVER Vario® Xtra XL on älykäs höyrynsulkukalvo. Normaalin höyrysulkutoiminnan lisäksi Vario® Xtra XL -kalvo on nähtävä ennen muuta rakenteiden kuivumiskykyä parantavana tekijänä poikkeuksellisen kastumisen jälkeen. ISOVER Vario® Xtra XL on valmistettu kuitungasvahvistetusta polyamidikalvosta. Vario® Xtra XL -höyrynsulku asennetaan kuten perinteinen höyrynsulku ja saumakohdat tiivistetään Vario® tuoteperheeseen kuuluvilla teipeillä. 3,2m:n tuoteleveyden ansiosta Xtra XL soveltuu ennen kaikkea teollisten puuelementtien valmistukseen.

Tekniset tiedot

Yleistä
Kyllä
Ominaisuudet
E

Dokumentit

Valitse kaikki
M1-Classification
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
M1-Classification
Product data sheet
1 datasheet related with the product
1 datasheet related with the product
Product data sheet