Hero Image
ISOVER Insulsafe-puhallusvilla
Hyvinvointi

Puhallusvilla

ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on lasivillasta valmistettua irtoeristettä. ISOVER InsulSafe®  Puhallusvilla on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa.

ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on pääosin kierrätyslasista valmistettua yläpohjien lämmöneristettä. ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla sopii sekä uudisrakennuksien, että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen. Erinomaisen lämmöneristyskyvyn lisäksi InsulSafe® Puhallusvilla toimii myös tehokkaana ääneneristeenä. ISOVER InsulSafe® kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1, eli se on palamaton rakennusmateriaali. InsulSafe® -eriste asennetaan koneellisesti puhaltamalla.


Pääset tästä lukemaan tarkemmat tuotetiedot

ISOVER InsulSafe®  – Ekologinen ja turvallinen puhallusvilla
Eristäminen on helppoa, kun ammattilainen sen tekee!

Yläpohjan eristäminen on helppo ja nopea tapa säästää energiaa ja rahaa. VTT:n sertifioima puhaltaja hoitaa puhalluksen ammattitaidolla kotimaisella ISOVERin InsulSafe® Puhallusvillalla. Katso oheisesta videosta, kuinka helppoa se on!
 

Osta puhallusvilla paikalleen asennettuna

Yläpohjan lisäeristäminen on helppo ja nopea toimenpide, joka maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Lisäeristäminen on mahdollista tehdä itse tai antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Nyrkkisääntönä olemme pitäneet 20m3 rajaa: tätä pienempien kohteiden kohdalla on kätevää vuokrata ISOVER Puhallusvillakone ja tehdä yläpohjan eristys puhallusvillalla itse. Tätä suurempien kohteiden eristykseen suosittelemme käyttämään ISOVERin valtuuttamaa sopimusurakoitsijaa, joka puhaltaa eristeen paikoilleen suoraan rakenteeseen.

 

Käytämme vain sertifioituja sopimusurakoitsijoita

ISOVER työskentelee yhdessä markkinoiden johtavien puhallusvillaurakoitsijoiden kanssa, ja urakoitsijoiden verkosto kattaa koko maan. ISOVERin sopimusurakoitsijoille on myönnetty ensimmäisenä Suomessa VTT:n puhallusvillaeristeiden asentajan henkilösertifikaatti, joka takaa luotettavan ja laadukkaan lopputuloksen. Tiesithän, että käyttäessäsi sopimusurakoitsijoidemme palveluita, saat kotitalousvähennystä puhallustyön osuudesta!

 

Pyydä tarjous ja tee tilaus!

ISOVER -puhallusvillasta saat tarjouksen oman alueesi ISOVERin Aluemyyntipäälliköltä tai lähimmältä ISOVER-jälleenmyyjältä. Halutessasi voit ostaa ISOVER InsulSafe® Puhallusvillan valmiiksiasennettuna kohteeseesi myös internetistä yhteistyökumppaniemme kautta.

 

Huolehdi nämä asiat kuntoon ennen työn aloittamista

Jotta eristystyö - toteutettiin se sitten itse tai ammattilaisen toimesta - sujuu parhaimmalla mahdollisella tavalla, vaaditaan tiettyjä esivalmisteluja ennen kuin puhallustyö voidaan aloittaa. Tämän vuoksi olemme koonneet kaikki huolehdittavat kohdat yhteen tarkistuslistaan.

Puhallusvillan asentaminen itse

Yläpohjan lisäeristäminen on helppo ja nopea toimenpide, joka maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Lisäeristäminen on mahdollista tehdä itse tai antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Karkeana nyrkkisääntönä voi pitää 20m3 rajaa: tätä pienempien kohteiden kohdalla on kätevää vuokrata ISOVER Puhallusvillakone ja tehdä yläpohjan eristys puhallusvillalla itse. Tätä suurempien kohteiden eristykseen suosittelemme käyttämään ISOVERin valtuuttamaa sopimusurakoitsijaa, joka puhaltaa eristeen paikoilleen suoraan rakenteeseen.


ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on helppo asentaa itsekin 

Puhallusvilla on pakattu paketteihin, joissa villa on puristettu 1/10 osaan puhalletusta tilavuudesta. Rautakauppakäynnistä selviää yhdellä autoreissulla: peräkärryyn mahtuu kerralla kyytiin ISOVER Puhallusvillakone ja 10 pakettia ISOVER InsulSafe® Puhallusvillaa, joka riittää 50 m2:n eristämiseen 200 mm paksuuteen. 

Puhallusvillan itseasennus hoituu helposti ja nopeasti ISOVER puhalluskoneella kahden ihmisen voimin. Toinen henkilö syöttää puhallusvillaa paketeista puhalluskoneeseen, joka repii ja sekoittaa villan irtonaiseksi. Tämän jälkeen puhalluskone syöttää sekoitetun villan putkea pitkin yläpohjaan, jossa toinen henkilö huolehtii villan tasaisesta asentamisesta yläpohjaan.

ISOVER puhalluskoneita vuokraavat hyvinvarustetut rautakaupat. Kone toimii 220 voltin verkkovirralla, jonka takana on 10 amperin sulake. Puhalluskoneen varustukseen kuuluu syöttöpöytä, 30 m puhallusputkea kiinnikkeineen sekä langallinen kaukokytkin, jolla konetta ohjataan.

 

Ohjeillamme onnistut varmasti

Katso alla oleva video, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet välipohjan omatoimiseen eristämiseen ja huomaat, kuinka helppoa eristäminen ISOVER InsulSafe® Puhallusvillalla onkaan! Jotta eristystyö - toteutettiin se sitten itse tai ammattilaisen toimesta - sujuu parhaimmalla mahdollisella tavalla, vaaditaan tiettyjä esivalmisteluja ennen kuin puhallustyö voidaan aloittaa. Tämän vuoksi olemme koonneet kaikki huolehdittavat kohdat yhteen tarkistuslistaan.

 

Osta ISOVER InsulSafe® Puhallusvillaa!

ISOVER InsulSafe® Puhallusvillaa myyvät kaikki hyvinvarustetut rautakaupat. Voit tilata tuotetta myös internetin kautta, esim. K-raudasta. Listan ISOVER puhalluskoneita vuokraavista rautakaupoista löydät täältä.  

"Sunnuntaina puhaltelin villat yläpohjaan. Tuote oli positiivinen yllätys, ei kutittanut, eikä ainakaan yläpohjassa olijan kantilta pölise yhtään. Muita villoja oon puhaltanut aikaisemmin ja kylähän tuo pumpuli on ihan loistotuote. Ja tuntuu, että se säkki turpaa ihan pirusti, eli hiton riittoisaakin vielä."

(erään ISOVER InsulSafe® Puhallusvillaa itse asentaneen kommentti)  

Pyydä tarjous, tee tilaus!
puhallusvillaa.fi: Puhallusvillaa helposti. Lähetä tarjouspyyntö lähimmille urakoitsijoille.